8 Kasım 2014 Cumartesi

Sahibinden ilan verin!

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum


Gayrimenkullerinizi satın satıyorsunuz? Emlak sitelerinde ilan vererek mi yoksa sahibinden ilan sitelerine ilan bırakarak mı? Hangisini yaparsanız yapın bi şekilde satacaksınız o emlağı. Tabi ki ilan verme kurallarına uyduktan sonra.

Peki bu kurallar nelerdir? En çok dikkat etmeniz gerekenlerden bir tanesi ilanınızın resimli olması resimli ilan diğer resimsiz ilanlara oranlarla daha çok ilgi çekmekte ve daha çok görücü almaktadır. Ancak resimsiz ilanlarda ilgi çekebilir buda ilanın başlığına bağlıdır. Başlıkta bir kullanıcı nasıl ararsa çıkmak istiyorum sorusunu sorun kendinize. Bu soruyu cevaplarsanız ona göre başlık verin ilanınıza çünkü arama motorları ilanlarınızı başlıklara ve açıklamalarda geçen anahtar kelimelere göre gösterir. Sahibinden ilan vermek direk görüneceksiniz demek değildir. Reklamsız veya daha az kayıpsız ancak ilanınız bu yöntemlerle başlarda görülebilir. Aksi taktirde ödeme yapıp doping uygulatabilirsiniz buda başlarda görünmenin veya aranarak bulunmanın yollarından birisidir. Ancak yok ben para ödemek falan istemiyorum diyorsanız yukarıdaki ilan vermenin iki ana kuralını uygulamanız gerekmektedir.

Bir diğer dikkat etmeniz gerekende emlağınızın anahtar kelimelerini açıklama kısmında italik, bold ve altı çizili hatta renkli halleride olursa daha çok iyi olur çünkü arama motorlarının botları bunları görür ve o kelimelerde arama yapan kullanıcılara gösterilir. Yani sizin açıklamanız başlığınız ve resminiz düzgün değilse veya verdiğiniz ilanla ilgisi yoksa beklediğiniz sonucu alamaz ve can sıkıntısına düşersiniz. Bu üç temel kurala uyarsanız zaten sırtınız yere gelmez. Ayrıca bir başka yoluda var kazanmanın o da ücretsiz siteler bulup öyle ilan vermenizdir. Onunda yolları var tabiki ama direk size şu site ücretsiz diyemem çünkü bende bazı sitelerde takılıp ilan veriyorum ancak ücretsiz ilan vermeye özen gösteriyorum. Çünkü ben payıma ortak çıksın istemiyorum başkasına ayrıca bir ücret ödeme falan taraftarı değilim. Sizde bu yöntemi kullanarak dahada tasarruf yapabilirsiniz.

Biz alıcılar genelde sahibinden olan ilanlara daha çok ilgi gösteririz bunun sebebini bilmiyorum ama sanırım biz kişiden almayı daha çok istiyoruz. Çünkü mağazalara güven olmuyor diyoruz. Tamam mağazaları da yöneten kişiler ama yinede mağaza diyince böyle daha bi itici geliyor. O yüzden sizde bir şeyler satacaksanız sahibinden satmaya çalışın yani mağaza açarak satış yapmayabilirsiniz. Ama bir çok ilan sitesinde mağaza açarakta bu işi yapabilirsiniz. Onda her hangi bir sıkıntı yok sonuçta sizin zevkinize kalmış bizim burda yapmaya çalıştığımız şeyse sadece bilgiler ışığında daha çok satış yapmanızı sağlamaktır.

Makalemizin sonuna gelirken siz değerli okurlarımızın bu kurallara uyarak aslında kazancını daha çok arttıracağına inanıyoruz umarım daha fazla kazanırsınız.. Esenle kalın..

5 yorum:

  1. Sitenizi ilgiyle takip ediyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Sitemizede desteklerinizi bekliyoruz. Sinax Sineklik Sistemleri http://www.sinax.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. OZ HUNDEZ TIRIKO EMLAK EL ORGU ISLERIMIZ SIBARIS
    DOGRULTUSUNDA YAPILMAKDA IRTIBAT 05368421361

    YanıtlaSil
  3. istanbul tuzla sigorta işi bilen bayan elaman arıyom itibart tl 05323543417 beyler atalay

    YanıtlaSil
  4. hemen ilan ver https://ilanpostasi.blogspot.com

    YanıtlaSil