31 Mayıs 2014 Cumartesi

sahibinden ilan vermek isteyenler buyrun okuyun!!

sahibinden ilan ver, sahibinden ilan vermek, sahibinden oto ilanı ver, seri ilan, seri ilan ver, ücretsiz ilan ver, ilan vermek, ilan ver,












Sahibinden ilan vermek istiyorsanız ilk yapmanız gereken işse ücretsiz ilan verebileceğiniz bir ilan sitesi bulmak. Peki ilan vermek için nasıl beleş bir yer bulacaksınız. Arama motorundan ilan vermek diyerek arama yaptığınızda milyonlarca site çıkar sonuçlarda. Evet gelelim bedava yerini bulmaya ilk sayfalar genelde ücretlidir ama genelde o yüzden kontrol etmenizde fayda var. Daha sonra en aşağıdan dahada ilerilere giderek ücretsizlerini de bulabilirsiniz.

Sizde biliyorsunuz ki gelişen ve yayılan netten dolayı artık çoğumuz internetten alışveriş yapmaktan hoşlanıyoruz çünkü fazla efor sarf etmek istemiyoruz çünkü zaten yeterince yoruluyoruz genelde o yüzdende ilan ver sitelerine ihtiyaç duyulmuş ve net alemi de buna cevap olarak bir çok ilan ver siteleri açılmıştır. Ama sizde biliyorsunuz ki çok yüksek fiyatlara ilan ver diyebileceğiniz yerler var ama öyle siteler genelde üye kayıplarına neden olmuştur çünkü haftalık 100'lerce lira parası alınan hiç kimse durmaz ve bu üyeler alternatiflere yoğunlaşmaya başlamış ve bu işi ücretsiz yapan ilan ver alanlara yönlenmiştir.

2000'li yıllardan sonra büyük önem kazanan ilan ver siteleri o kadar az ki bir elin parmak sayısını geçmeyecek düzeyde çok çok iyileri de var çok kötüleri de bize düşen görevde ortancasını bulup oradan ilan ver demek.

Galeride başlayan bu ilan ver sevdası şuan büyük ofislerde devam etmekte ve müşterilerine güzel bir seçenek sunmakta oturduğun yerden kazanmak buna deniyor sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder