10 Mart 2014 Pazartesi

ilan ver, mağaza aç, sahibinden ilan ver



Sahibinden ilan ver demek ille de o isimle anılan siteye ilan ver demek değildir. Bilakis ilan ver diyenin ürünün ve/veya hizmetin sahibi olması anlamına gelir. Artık ilan siteleri çoğaldı ve rekabet arttı, tabi doğal olarak bu tatlı rekabet siz değerli müşterilerin işine yarıyor.

beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan ver demek, ilan vermek, ilan vermenin önemi, ücretsiz ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,














Mağaza aç ve ilan ver. Kendi web sitenizi yapmak çok maliyetlidir, ayrıca teknik olarak uzmanı olmadığınız  bir sektörde hizmet vermek oldukça zordur. Web sitesi açmak ile ilan ver arasındaki fark budur. Şöyle bir örnek verelim, sizin bir mağazanız var ve siz o mağazada parke satıyorsunuz. Ustalarınızla parke takıyorsunuz, yıllardır bu sektörden geçiminizi sağlıyorsunuz, ne güzel. Ancak sağdan soldan duydunuz ki  internette para var, siz de bir site yapmaya karar verdiniz. Site yapımcıya alan adı+hosting+tasarım için toplamda 1000 tl verdiniz. Buyurun siteniz hazır. Bir yılda ya bir kişi girer ya hiç, asıl önemli olan o siteyi duyurmaktır. Oysa ilan ver olsaydı olayınız, işin rengi farklı olurdu.

beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan ver demek, ilan vermek, ilan vermenin önemi, ücretsiz ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,




























Ayrıca biz sitemizde mağaza açan ve ilan ver diyen müşterilerimize diledikleri kadar reklam yapıyoruz. Bir yılda 1000 tl lik bir reklamla on katını kazanırsınız. Tabi bu reklam mevzusu tamamen size bağlı, ister 20 tl, ister 50 tl ister 100 tl biz yaparız. Kesin dönüşler vardır. ayrıca siteadı.ilanliyo.com şeklinde bir mağazanız oluyor ki bu kendi sitenizi bizim sitenin bünyesinde sahipsiniz demektir. Bu da ilan ver olayının başka bir avantajıdır.  Siz de ilan vermek ve avantajlı ilan ver seçeneklerinden faydalanmak istiyorsanız büyük patron google da ilan ver diye arayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder